Αίτηση Διαπραγμάτευσης

Αίτηση Διαπραγμάτευσης - Ρύθμιση Οφειλών - Εξωδικαστικός συμβιβασμός για οφειλές σε δημόσιο και τράπεζες

Αίτηση Διαπραγμάτευσης

Η αίτηση διαπραγμάτευσης απευθύνετε σε όλους εκείνους τους δανειολήπτες, είτε έχουν κόκκινα δάνεια, είτε όχι, που αναζητούν και επιθυμούν μια λύση στο πρόβλημα τους. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιθυμούν μια πιο μόνιμη λύση μέσα από την διαδικασία διαπραγμάτευσης win-win, με τους servicers. Εμείς πάλι είμαστε κάτι περισσότερο από σύμβουλοι, είμαστε οι ειδικοί επί των διαπραγματεύσεων. Βλέπετε την διαπραγμάτευση την εφαρμόζουμε καθημερινά  και την εξελίσουμε. Έτσι έχουμε αναπτύξει μεθόδους και ρεαλιστικές τακτικές που βελτιώνουν την θέση του διαπραγματευόμενου, τακτικές που αλλάζουν συμπεριφορές και επιτυγχάνουν μετρήσιμα αποτελέσματα.

Διαπραγματευόμαστε καθημερινά

Η ανάγκη για διαπραγμάτευση υπάρχει καθημερινά σε πολλά επίπεδα και σε διαφορετικές συνθήκες, ειδικότερα στις ρυθμίσεις κόκκινων δανείων η ανάγκη αυτή είναι μεγαλύτερη. Κάθε φορά που κάποιο θέμα αποτελεί αντικείμενο συζήτησης ή διαφοράς μεταξύ δύο ιδιωτών ή εταιρειών, το πρώτο βήμα για την επίλυση του προβλήματος είναι η διαπραγμάτευση μεταξύ των μερών. Αυτό ισχύει ανεξάρτητα από την απλή ή σύνθετη φύση της διαφοράς, που μπορεί να είναι από μια μεγάλη εταιρική σύγκρουση μέχρι μια συνηθισμένη μισθωτική διένεξη που συναντάμε καθημερινά στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Η διαπραγμάτευση είναι επιστήμη!

Η διαπραγμάτευση είναι μια επιστήμη με θεωρία και πράξη, με μεθόδους διαχείρισης, τακτικές και στρατηγικές, με δομή και διαδικασίες. Χρειάζεται καλή προετοιμασία, ετοιμότητα, δημιουργικότητα στις προτάσεις, στόχους, ευελιξία, δεξιότητες για την αποφυγή των τεχνικών της άλλης πλευράς, σχεδιασμό λύσεων, παραχωρήσεις, έλεγχο συναισθημάτων και πολλά ακόμη.

Σύμβουλοι διαπραγματευτές

Σε χώρες του εξωτερικού είναι συχνό φαινόμενο τα μέρη να χρησιμοποιούν διαπραγματευτές συμβούλους που βρίσκονται μαζί τους κατά τη διάρκεια των συζητήσεων, τους συμβουλεύουν σε κάθε στάδιο της διαπραγμάτευσης, γνωρίζουν πως να διαχειριστούν τα αισθήματα και τα αιτήματα της άλλης πλευράς και έχουν την εμπειρία να καταλήξουν σε μια συμφέρουσα συμφωνία που θα γίνει αποδεκτή και σεβαστή χωρίς να δημιουργεί την εικόνα της ήττας στο άλλο μέρος.

Αμοιβή διαπραγμάτευσης

Η αμοιβή αποτελεί αντικείμενο συμφωνίας ανάμεσα στην εταιρεία ή τον ιδιώτη και τον διαπραγματευτή που θα αναλάβει την υπόθεση. Συνήθως περιλαμβάνει το κόστος των εξόδων (αν απαιτούνται ειδικά έξοδα μετακινήσεις, διαμονή κλπ), μια αμοιβή για τη διαχείριση της υπόθεσης (αμοιβή διαπραγμάτευσης – negotiation fees) και μια ποσοστιαία ή εφάπαξ επιβράβευση στην περίπτωση επίλυσης της διαφοράς ή επίτευξης της συμφωνίας (success fee).

Υποβολή αίτησης διαπραγμάτευσης

Εάν θέλετε την συνδρομή μου στη διαπραγμάτευση της υπόθεσης σας, όποια και αν είναι η φύση της (τραπεζική, οικονομική, μισθωτική, κληρονομική κλπ), συμπληρώστε τη σχετική φόρμα βάζοντας το email σας και πατώντας το κουμπί επόμενο.

Στόχος στις περισσότερες περιπτώσεις δανειοληπτών είναι το κούρεμα δανείων και η ρύθμιση του υπολοίπου σε δόσεις. Αλλά αυτή είναι μια γενικότητα, μαζί θα βρούμε την ιδανική λύση προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες. Συμπληρώστε την παρακάτω αίτηση διαπραγμάτευσης, για ένα πλήρως ενημερωτικό ραντεβού που θα δίνει εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα σας. Η εμπειρία μας κυρίως στις διαπραγματεύσεις με εταιρείες διαχείρισης απαιτήσεων και Funds, θα είναι καταλυτική ώστε να βρεθεί η κατάλληλη με βάση τις ανάγκες σας λύση!

αίτηση διαπραγμάτευσης

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Αποδοχή Όρων & Προϋποθέσεων